Bezorgservice

In de regio Den Haag bedienen we onze zakelijke relaties met een team van eigen chauffeurs. Vooraf maken we samen met u afspraken over de gewenste bloemarrangementen. 

Vervolgens bezorgen de chauffeurs de bloemen, boeketten en/of bruikleenvazen. Uiteraard wordt tijdens het transport alle zorg aan deze kwetsbare producten besteed. Voor de leveringen gelden vaste dagen; volgens afspraak krijgt u in de ochtend of in de middag geleverd. 

Wilt u relaties verassen met bloemen of boeketten? Ook dat verzorgen wij snel en goed voor u! Bestellen en bezorgen is mogelijk van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur.

Bestellingen geplaatst voor 12:00 uur worden nog dezelfde dag afgeleverd. Neem voor spoedbestellingen contact met ons op; vaak is het mogelijk om u tegemoet te komen.

Blijkt bij aflevering de ontvanger niet thuis, dan wordt geprobeerd de bestelling bij de buren af te geven. De ontvanger krijgt hiervan een bericht in de brievenbus. Lukt dat niet, dan wordt de bestelling later nog eens aangeboden. 

Voor bestellingen buiten de regio Den Haag zijn wij aangesloten bij verschillende organisaties.